CarePlatform lanserar banbrytande integration med CGM TakeCare för effektivare vårdhantering

Pressrelease 2023-09-21

Svenska kommunikationsplattformen CarePlatform lanserar en helt ny integration med CGM TakeCare. Detta markerar en betydande milstolpe för att förenkla och effektivisera vårdtjänster för både vårdpersonal och patienter.

Integrationen mellan CarePlatform och CGM TakeCare möjliggör överföring av bokningsinformation för distansbesök mellan de två plattformarna. Med bara ett knapptryck kan bokningar som görs i CGM TakeCare enkelt hämtas till CarePlatforms kalender, vilket sparar tid och minskar risken för dubbelbokningar. Integrationen ger möjlighet för både vårdpersonal och administratörer att smidigt hantera bokningsöverföringen.

”För vårdgivare i Region Stockholm innebär detta en unik lösning som både förenklar arbetet och sparar värdefull tid. Vi har redan kommit igång med flera kunder och fått väldigt positiv feedback” säger Jonas Gadd, vd på CarePlatform.

Integrationen är ett resultat av lång tids utveckling och noggrann testning och är utformad effektivisera och förenkla vardagen för vårdpersonalen. CarePlatform strävar efter att fortsätta att leverera lösningar som bidra till ett friskare samhälle genom förenklade vårdkontakter.

Med Careplatforms teknologi kan vårdgivare nu genomföra videobesök direkt i CGM TakeCare vilket ger en säker och praktisk lösning för att möta patienter på distans. Patienter genomför precis som tidigare besöket direkt i webbläsaren för att göra det så enkelt som möjligt.

”Den nya funktionaliteten ligger helt rätt i tiden där vårdgivare arbetar hårt för att öka sin effektivitet. Vi ser stort intresse hos våra existerande kunder och gör allt vi kan för att möta efterfrågan” säger Jonas Gadd.

För mer information om denna integration och andra produktnyheter från CarePlatform AB, besök www.careplatform.se eller kontakta:

Jonas Gadd, VD CarePlatform
E-post: [email protected]
Telefon: 070-3651894

Om CarePlatform AB

CarePlatform är en svensk kommunikationsplattform för vården med fokus på användarvänlighet och säkerhet. CarePlatform utgår alltid från användarens behov och strävar efter att tillsammans med sina samarbetspartners leverera kommunikationslösningar som bidrar till ett friskare samhälle.

Om CGM TakeCare

CGM TakeCare är ett vårdinformationssystem som har utvecklats tillsammans med och för den svenska hälso- och sjukvårdens behov. CGM TakeCare sätter patienten i centrum och ger vårdprofessionen förutsättningar att ge bästa möjliga vård – var man än möter patienten.

Kom igång snabbt

Ni får er skräddarsydda plattform inom 24h

Teknikoberoende

Funkar överallt – på mobil, platta eller dator

Smidigt för vården

Boka ett första besök på bara några sekunder

Lätt för patient

Ansluter via länk i SMS, utan nedladdningar

Säkerhet i fokus

Lever upp till GDPR, data lagras på svenska servrar

100% nöjdhetsgaranti

Prova på vår tjänst utan att binda er

Kunder tycker till om CarePlatform

 • “Klockrent! Vår patientgrupp ställer höga krav på produkten, ofta är det de som inte vill komma in som tycker det är svårt med digitala tjänster. CarePlatform är smidig och lätt att använda.”
  Verksamhetschef
  VerksamhetschefPrimärvårdsbolag, Region Stockholm
 • “Med CarePlatform har vi kunnat ställa om till video snabbt, från ett fåtal per månad till hundratals per dag. Vid pandemins start konverterade vissa mottagningar till 60% videomöten på en vecka.”

  Johan Lindvik
  Johan LindvikIT-chef, Wemind
 • “Med CarePlatform kan jag smidigt ta uppföljningar med mina patienter utan att de alltid behöver komma in till kliniken. CarePlatform är enkelt att använda och de lyssnar på mina idéer.”

  Ola Benjaminsson
  Ola BenjaminssonLeg. Fysioterapeut